300-720 Dumps Update [2022] Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA) Actual Exam Questions

Practical exam question preparation for Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA), using the newly updated 2022 300-720 dumps.
Lead4Pass 300-720 Dumps exam questions respond to the real exam room, 90%+ of the same questions in the real exam, ensuring you successfully pass the Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA) exam.
The newly updated 300-720 dumps used by the candidates have been written and professionally reviewed by multiple experts and are authentic and valid. The experts are based on the 300-720 SESA
Securing Email with Cisco Email Security Appliance exam highlights:

Administration,
Spam control and antispam,
Message filters,
Data loss prevention,
LDAP,
Email authentication and encryption,
System quarantines and delivery methods

Collect all exam questions to ensure your 100% exam success rate.

300-720 dumps: https://www.lead4pass.com/300-720.html, is really effective material for preparing for the Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA) exam, ensuring you can easily handle the exam room.

300-720 free dumps demo to learn more about the latest exam questions:

Question 1:

Which SMTP extension does Cisco ESA support for email security?

A. ETRN

B. UTF8SMTP

C. PIPELINING

D. STARTTLS

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011000.html

Question 2:

Which feature utilizes sensor information obtained from Talos intelligence to filter email servers connecting to the Cisco ESA?

A. SenderBase Reputation Filtering

B. Connection Reputation Filtering

C. Talos Reputation Filtering

D. SpamCop Reputation Filtering

Correct Answer: A

Question 3:

Which benefit does enabling external spam quarantine on Cisco SMA provide?

A. ability to back up spam quarantine from multiple Cisco ESAs to one central console

B. access to the spam quarantine interface on which a user can release, duplicate, or delete

C. ability to scan messages by using two engines to increase a catch rate

D. ability to consolidate spam quarantine data from multiple Cisco ESA to one central console

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/security_management/sma/sma11-0/user_guide/b_SMA_Admin_Guide/b_SMA_Admin_Guide_chapter_010101.html

Question 4:

When email authentication is configured on Cisco ESA, which two key types should be selected on the signing profile? (Choose two.)

A. DKIM

B. Public Keys

C. Domain Keys

D. Symmetric Keys

E. Private Keys

Correct Answer: AC

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/213939-esa-configure-dkim-signing.html

Question 5:

What are the two phases of the Cisco ESA email pipeline? (Choose two.)

A. reject

B. workqueue

C. action

D. delivery

E. quarantine

Correct Answer: BD

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-1/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_1/b_ESA_Admin_Guide_12_1_chapter_011.pdf (p.1)

Question 6:

Which two action types are performed by Cisco ESA message filters? (Choose two.)

A. non-final actions

B. filter actions

C. discard actions

D. final actions

E. quarantine actions

Correct Answer: AD

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa11-1/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_11_1/b_ESA_Admin_Guide_chapter_01000.html

Question 7:

Which setting affects the aggressiveness of spam detection?

A. protection level

B. spam threshold

C. spam timeout

D. maximum depth of recursion scan

Correct Answer: B

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/118220-technote-esa-00.html

Question 8:

What is the order of virus scanning when multilayer antivirus scanning is configured?

A. The default engine scans for viruses first and the McAfee engine scans for viruses second.

B. The Sophos engine scans for viruses first and the McAfee engine scans for viruses second.

C. The McAfee engine scans for viruses first and the default engine scans for viruses second.

D. The McAfee engine scans for viruses first and the Sophos engine scans for viruses second.

Correct Answer: C

If you configure multi-layer anti-virus scanning, the Cisco appliance performs virus scanning with the McAfee engine first and the Sophos engine second. It scans messages using both engines unless the McAfee engine detects a virus. If the McAfee engine detects a virus, the Cisco appliance performs the anti-virus actions (repairing, quarantining, etc.) defined for the mail policy.

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_chapter_01011.html

Question 9:

What are two prerequisites for implementing undesirable URL protection in Cisco ESA? (Choose two.)

A. Enable outbreak filters.

B. Enable email relay.

C. Enable antispam scanning.

D. Enable port bouncing.

E. Enable antivirus scanning.

Correct Answer: AC

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_chapter_01111.html

Question 10:

Which suboption must be selected when LDAP is configured for Spam Quarantine End-User Authentication?

A. Designate as the active query

B. Update Frequency

C. Server Priority

D. Entity ID

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/security_management/sma/sma11-5/user_guide/b_SMA_Admin_Guide_11_5/b_SMA_Admin_Guide_11_5_chapter_01010.html

Question 11:

Which action must be taken before a custom quarantine that is being used can be deleted?

A. Delete the quarantine that is assigned to a filter.

B. Delete the quarantine that is not assigned to a filter.

C. Delete only the unused quarantine.

D. Remove the quarantine from the message action of a filter.

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011111.html

Question 12:

What is the maximum message size that can be configured for encryption on the Cisco ESA?

A. 20 MB

B. 25 MB

C. 15 MB

D. 30 MB

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/117972-technote-esa-00.html

Question 13:

Which process is skipped when an email is received from safedomain.com, which is on the safelist?

A. message filter

B. antivirus scanning

C. outbreak filter

D. antispam scanning

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/214269-filter-to-handle-messages-that-skipped-d.html

Question 14:

Which two query types are available when an LDAP profile is configured? (Choose two.)

A. proxy consolidation

B. user

C. recursive

D. group

E. routing

Correct Answer: DE

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011010.html

Question 15:

Which action is a valid fallback when a client certificate is unavailable during SMTP authentication on Cisco ESA?

A. LDAP Query

B. SMTP AUTH

C. SMTP TLS

D. LDAP BIND

Correct Answer: B

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011011.html

……

Get 94 Cisco 300-720 Dumps exam questions:https://www.lead4pass.com/300-720.html. Make sure you successfully pass the Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA) exam.