Have you passed the Cisco 500-220, the most popular exam in 2021?

cisco 500-220

2019-2021 is a very special period. Cisco Meraki Solutions Specialist designed the Cisco Meraki project in response to the special period. Experience the ever-evolving world through network platforms built for enterprises of all sizes.
Help everyone remotely work, entertain, play…

Cisco 500-220: Cisco Meraki Solutions Specialist-This exam tests candidates’ knowledge and skills in designing Meraki solutions, including cloud management, design, implementation, monitoring, and troubleshooting.

Here is to help professionals to pass the Cisco 500-220 exam to obtain certification. And be able to prepare for cloud management, design, implementation, monitoring, and troubleshooting.

Have you passed the Cisco 500-220 exam? If not, you should choose the complete Cisco 500-220 dumps to help you pass the exam 100% successfully: https://www.lead4pass.com/500-220.html (Total Questions: 57 Q&A)
Cisco 500-220 dumps has two modes: PDF and VCE, you can choose any. All exam questions are updated throughout the year to ensure immediate validity.

Lead4Pass shares some free exam questions every time it is updated, and Cisco 500-220 free exam questions are shared online:

Question 1:

When an SSID is configured with Sign-On Splash page enabled, which two settings must be configured for unauthenticated clients to have full network access and not be allow listed? (Choose two.)

A. Controller disconnection behavior

B. Captive Portal strength

C. Simultaneous logins

D. Firewall and traffic shaping

E. RADIUS for splash page settings

 

Correct Answer: AB

Reference: https://documentation.meraki.com/MR/Access_Control


Question 2:

cisco 500-220 exam questions q2

Refer to the exhibit. Assuming this MX has established a full tunnel with its VPN peer, how will the MX route the WebEx traffic?

A. WebEx traffic will prefer WAN 2 as long as it meets the thresholds in the “Conf” performance class.

B. WebEx traffic will prefer WAN 1 as it is the primary uplink.

C. WebEx traffic will prefer WAN 2 as long as it is up.

D. WebEx traffic will be load-balanced between both active WAN links.

 

Correct Answer: B


Question 3:

For which two reasons can an organization become “Out of License”? (Choose two.)

A. licenses that are in the wrong network

B. more hardware devices than device licenses

C. expired device license

D. licenses that do not match the serial numbers in the organization

E. MR licenses that do not match the MR models in the organization

 

Correct Answer: BC

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Licensing/Meraki_Licensing_FAQs


Question 4:

Which Cisco Meraki best practice method preserves complete historical network event logs?

A. Configuring the preserved event number to maximize logging.

B. Configuring the preserved event period to unlimited.

C. Configuring a syslog server for the network.

D. Configuring Dashboard logging to preserve only certain event types.

 

Correct Answer: A


Question 5:

cisco 500-220 exam questions q5

Refer to the exhibit. The VPN concentrator is experiencing issues. Which action should be taken to ensure a stable environment?

A. Add a deny any/any firewall rule to the end of the firewall rules.

B. Remove the connection from Internet 1.

C. Physically disconnect all LAN ports.

D. Configure the MX appliance to Routed mode on the Addressing and VLANS page.

 

Correct Answer: C


Question 6:

Company iPads are enrolled in Systems Manager without supervision, and profiles are pushed through Systems Manager. Which outcome occurs when a user attempts to remove the “Meraki Management” profile on an iPad?

A. The “Meraki Management” profile cannot be removed.

B. The “Meraki Management” profile is removed and then pushed automatically by Systems Manager.

C. The “Meraki Management” profile is removed. All the profiles that Systems Manager pushed are also removed.

D. The “Meraki Management” profile is removed. All the profiles Systems Manager pushed remain.

 

Correct Answer: C


Question 7:

Which two features and functions are supported when using an MX appliance in Passthrough mode? (Choose two.)

A. intrusion prevention

B. site-to-site VPN

C. secondary uplinks

D. DHCP

E. high availability

 

Correct Answer: AB

Reference: https://documentation.meraki.com/MX/Networks_and_Routing/Passthrough_Mode_on_the_MX_Security_Appliance_and_Z-series_Teleworker_Gateway


Question 8:

In an organization that uses the Co-Termination licensing model, which two operations enable licenses to be applied? (Choose two.)

A. Renew the Dashboard license.

B. License a network.

C. License more devices.

D. Call Meraki support.

E. Wait for the devices to auto-renew.

 

Correct Answer: AC

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Licensing/Meraki_Co-Termination_Licensing_Overview


Question 9:

Which two Systems Manager Live tools are available only for Apple Macs and Windows PCs and cannot be used on iOS or Android mobile devices? (Choose two.)

A. OS updates

B. Send notification

C. Selective wipe

D. Screenshot

E. Remote Desktop

 

Correct Answer: CE

Reference: https://documentation.meraki.com/SM/Other_Topics/Systems_Manager_FAQ


Question 10:

What are two ways peers interact with ports that Auto VPN uses? (Choose two.)

A. For IPsec tunneling, peers use high UDP ports within the 32768 to 61000 range.

B. Peers contact the VPN registry at UDP port 9350.

C. For IPsec tunneling, peers use high TCP ports within the 32768 to 61000 range.

D. Peers contact the VPN registry at TCP port 9350.

E. For IPsec tunneling, peers use UDP ports 500 and 4500.

 

Correct Answer: BC

Reference: https://documentation.meraki.com/MX/Site-to-site_VPN/Meraki_Auto_VPN_-_Configuration_and_Troubleshooting


Question 11:

What occurs when a configuration change is made to an MX network that is bound to a configuration template?

A. The configuration change in the bound network is combined with the template configuration inside the template.

B. The more restrictive configuration is preferred.

C. The configuration change in the bound network overrides the template configuration.

D. The template configuration overrides the configuration change in the bound network.

 

Correct Answer: A

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Templates_and_Config_Sync/Managing_Multiple_Networks_with_Configuration_Templates


Question 12:

One thousand concurrent users stream video to their laptops. A 30/70 split between 2.4 GHz and 5 GHz is used. Based on client count, how many APs (rounded to the nearest whole number) are needed?

A. 26

B. 28

C. 30

D. 32

 

Correct Answer: C


Question 13:

cisco 500-220 exam questions q13

Refer to the exhibit. For an AP that displays this alert, which network access control method must be in use?

A. preshared key

B. WPA2-enterprise with my RADIUS server

C. splash page with my RADIUS server

D. MAC-based access control with RADIUS server

 

Correct Answer: A


Question 14:

Which Meraki Dashboard menu section is accessed to enable Sentry enrollment on an SSID?

A. Wireless > Configure > Access Control

B. Wireless > Configure > Splash page

C. Wireless > Configure > Firewall and Traffic Shaping

D. Wireless > Configure > SSIDs

 

Correct Answer: A

Reference: https://documentation.meraki.com/MR/MR_Splash_Page/Systems_Manager_Sentry_Enrollment


Question 15:

cisco 500-220 exam questions q15

Refer to the exhibit. What does the MX Security Appliance send to determine whether VPN traffic exceeds the configured latency threshold in the VoIP custom performance class?

A. 1000-byte TCP probes every second, through VPN tunnels that are established over the primary WAN link.

B. 100-byte UDP probes every second, through VPN tunnels that are established over every WAN link.

C. 100-byte UDP probes every second, through VPN tunnels that are established over the primary WAN link.

D. 1000-byte TCP probes every second, through VPN tunnels that are established over every WAN link.

Correct Answer: D

Pass the exam and choose Cisco 500-220 dumps with PDF and VCE to ensure that the first exam is successfully passed: https://www.lead4pass.com/500-220.html (Total Questions: 57 Q&A)

Finally, thanks for reading! If you like, please bookmark and share. This site collects all series of Cisco exam questions and answers and shares Cisco free exam questions throughout the year.